Ekonomi Sektördeki yerini her geçen gün sağlamlaştıran 6. Cadde Sürücü Kursu’nun başarı sırrı: TECRÜBE, DİS

Sektördeki yerini her geçen gün sağlamlaştıran 6. Cadde Sürücü Kursu’nun başarı sırrı: TECRÜBE, DİS

3 yıl önce     Ekonomi 0
Sektördeki yerini her geçen gün sağlamlaştıran 6. Cadde Sürücü Kursu’nun başarı sırrı:  TECRÜBE, DİS

2011 yılından bu yana sürücü kursu sektöründe hizmet veren 6. Cadde Sürücü Kursu, tecrübe ve güler yüzlü hizmeti, üst düzey imkanlarla kursiyerlerine sununca ehliyet alacakların tercihi oluyor.

Direksiyon eğitmeni olan Arzu Işık Gültekin’in 2011 yılında Ankara’da kurduğu 6. Cadde Sürücü Kursu, 2014 yılından bu yana da Gazipaşa’da hizmet veriyor.

Sektördeki tecrübesini samimi ve güler yüzlü hizmetle birleştiren 6. Cadde, yılda ortalama 400 kişiyi ehliyet sahibi yapıyor.

İstiklal Mahallesinde hizmet verirken kursiyerlerine daha iyi bir fiziki ortam sunmak adına Deniz Yoluna taşınan 6. Cadde, teknik imkanları ve yenilenen araç filosuyla da göz dolduruyor.

Bir aile ortamında yönettiği 6. Cadde Sürücü Kursu hakkında Elalem Magazin’e açıklamalarda bulunan işletme sahibi Arzu Işık Gültekin, en büyük dayanaklarının, severek yaptıkları işlerinde edindikleri tecrübeler ve samimiyetle sundukları güler yüzlü hizmetleri olduğunu söyledi.

4 direksiyon, bir ilkyardım, bir araç tekniği, bir trafik öğretmeni ve bir idari personel’in yanı sıra 5 otomobil, 3 motosiklet ile hizmet verdiklerini belirten Arzu Hanım, işletmelerinde otomobil ve motosiklet ehliyeti verdiklerinin altını çizdi.

SINAV GEÇME ORTALAMASI ÇOK YÜKSEK

Disiplinli ve verimli çalışma sistemleriyle ilçede sınav geçme ortalaması en yüksek sürücü kursu olan 6. Cadde’nin işleyişi hakkında bilgi veren Arzu Hanım, “Kursiyerlerimize klimalı sınıflarımızda bilgisayar destekli eğitim veriyoruz. Bakanlığın getirdiği tüm yenilikleri anında kursumuza uyguluyor, son model araçlarla kursiyerlerimizi sınava hazırlıyoruz. Kayıt esnasında yönetmelikte belirtilen tüm hususları kursiyere aktarıyor, sonrasında bir sürprizle karşılaşmasına engel oluyoruz. Disiplin, samimiyet, güleryüz ve dürüstlükten asla taviz vermiyoruz. Kursiyerin nüfus cüzdanıyla bizlere gelmesi yeterli. Kursiyer sadece sağlık raporu için sağlık kuruluşuna gidiyor. Diğer tüm evrakları bizler hazırlıyoruz. Direksiyon ve kurs saatlerinde esnek davranıyor, kursiyerin iş durumuna göre ayarlıyoruz. Kursiyerimiz sınava hazır hale gelinceye kadar direksiyon eğitim veriyoruz. Araçlarımız çok rahat. Bu nedenle sınav geçme oranımız yüzde 80’in altına düşmüyor. Yaklaşık 1.5 ay süren kurs sürecinin ardından kursiyer ehliyet almaya hak kazanıyor” dedi.

KADINLARIN TERCİHİ 6. CADDE

Son günlerde ehliyet almak isteyen kadınların sayısında ciddi bir artış olduğuna vurgu yapan Arzu Işık Gültekin, kursiyer sayısının yarısından fazlasının kadın olduğunu belirtti. Bunda en büyüt etkenin istihdam ettikleri kadın eğitmen sayısının yüksek olmasına bağlayan Arzu Hanım, kadınların başarı oranının da gurur verici olduğunu söyledi.

PANDEMİ KURSLARA İLGİYİ ARTTIRDI

Pandemi nedeniyle üniversitelerin kapalı olmasının ve kısıtlı yaşamın, ehliyet kurslarına ilgiyi arttırdığını belirten başarılı işletmeci Arzu Hanım, “Bu süreçte kurslarımız hiç durmadı. Pandemi kuralları gereği 20 kişilik sınıflarımızı yarıya düşürdük ama kurs sayımızı arttırdık. 6 farklı grupta kurslarımız devam ediyor. Özellikle motosiklet ehliyeti alımlarında ciddi bir artış oldu. Ehliyet almayı düşünenleri 6. Cadde’ye uğramadan karar vermemelerini tavsiye ediyorum” diye konuştu.

    Bu habere henüz bir yorum yazılmamış. İlk yorumu siz yazın!