Ekonomi ASVE Emlak’tan 5 dilde danışmanlık hizmeti

ASVE Emlak’tan 5 dilde danışmanlık hizmeti

3 yıl önce     Ekonomi 0
ASVE Emlak’tan 5 dilde danışmanlık hizmeti

Güven ve tecrübesiyle emlak sektöründe kendini kanıtlayan ASVE Group, Gazipaşa ve Mahmutlar şubeleriyle yerli ve yabancı yüzlerce kişiyi gayrimenkul sahibi yaptı.

Mahmutlar şubesinde 5 dilde gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren ASVE Group, son yıllarda ilgi odağı olan Gazipaşa’yı çok sayıda yatırımcıyla tanıştırdı.

ASVE Emlak Mahmutlar Şubesinin, oğluyla birlikte işletmeciliğini yürüten Gazipaşalı Narin Efe, Gazipaşa ve Mahmutlar’da güvenin adresi olduklarını söyledi. 7 yıldır emlak sektöründe yer aldıklarını ve bu süreçte çok sayıda ülkeyle bağlantı kurduklarını vurgulayan Efe, “Yaşadığımız olumsuz gelişmelerden dolayı insanlar yatırımlarını gayrimenkule yönlendirdi. Gazipaşa’da arsa, Mahmutlar’da ise konuta rağbet var. Bu doğrultuda müşterilerimizi en iyi ve doğru şekilde yönlendirerek yatırım yapmalarını sağlıyoruz. Birbirinden deneyimli personellerimizle müşterilerimize 5 farklı dilde hizmet veriyoruz. Bir Gazipaşalı olarak ilçemize olan ilgi bizleri memnun ediyor. Alanya ve Gazipaşa’da gayrimenkul yatırımı yapmayı düşünen tüm hemşerilerimizi, Mahmutlar Salı Pazarı mevkiinde bulunan ofisimize kahve içmeye bekliyorum” dedi.

    Bu habere henüz bir yorum yazılmamış. İlk yorumu siz yazın!